Life Coaching

“Jij bent de vormgever van jouw leven”

In ieder leven komt er een moment waarop je stilstaat bij het leven wat je leidt. Je wordt je meer en meer bewust van jezelf en je leven en gaat op je eigen manier op zoek naar meer inhoud en zingeving. Hierbij kun je jezelf diverse vragen stellen variërend van ‘is dit wat ik wil?’, ‘ wat zou ik nog meer kunnen?’ tot ‘wie ben ik eigenlijk?’. Voor het zoeken naar antwoorden op deze en vele andere vragen is er life coaching. Zo beschouwd is Life coaching het creatieve, intuïtieve, zingevende en bewustmakende proces op zoek naar de antwoorden die jouw persoonlijke, zakelijke of sociale leven opnieuw vormgeven. De keuze voor een life coach is een persoonlijke. En altijd draait het om de drie kernvragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Life coaching helpt jou;

 • De kwaliteit van je leven te verhogen;
 • Opnieuw in contact te komen met je levensdoel of ‘soul purpose’;
 • De verbinding met jezelf te herstellen en te optimaliseren;
 • Je wensen te vertalen naar je persoonlijke en professionele leven;
 • Onrust, verveling of spanning om te zetten in inzicht, verbinding en energie;
 • Doordachte én doorvoelde keuzes te maken;
 • Afscheid te nemen van patronen en structuren die je ontwikkeling tegenhouden.

Samen met de coaches van Linge Zicht Coaching neem je jezelf en je leven onder de loep. De coaches bieden je de positieve spiegel om (eerlijk) in te kijken en de tekentafel om nieuwe kansen en mogelijkheden te creëren.

De coaching heeft mij letterlijk op de handrem gezet. Ook heb ik geleerd dat het oké is als het even niet oké is. En dat een 7 net zo goed kan zijn dan een 9, en soms zelfs beter. Dat geeft zovéél rust, want dan verwacht je niet alleen maar het uiterste, of het beste van jezelf. Daarnaast heb ik geleerd om mijn eigen pad, mijn eigen te volgen, niet te denken aan de verwachtingen van anderen te moeten voldoen!

Karin

De life coaching bij Linge Zicht door Tabe heeft mij veel gebracht. Je leert nadenken over jezelf, je kijkt hoe je in het leven staat en hoe je dingen kunt veranderen. De gesprekken konden soms confronterend zijn maar altijd positief. Heb je vragen nadien dan kun je er altijd op terug komenDe gesprekken zijn open en alles is bespreekbaar. Hele fijne, prettige coaching

Jose

Eind 2019 ben ik gestart met een coachingstraject gericht op acceptatie. Tabe heeft mij tijdens dit traject begeleidt en ondersteund. Hij was, ook buiten de reguliere sessies om, zeer behulpzaam en heeft mij voorzien van verschillende handvatten (oefeningen en ingesproken geleide meditaties) ten behoeve van mijn persoonlijke ontwikkeling. Een helder plan met specifieke doelstellingen in combinatie met zijn mensgerichte en persoonlijke aanpak zorgde hierbij voor een sterke vertrouwensband en meer innerlijke rust. Het heeft mij veel gebracht bij het behalen van mijn doelen.

Theo

Een Life coach traject bestaat uit:

 • Een uitgebreide intake waarin we jouw coach doel(en) formuleren;
 • Een persoonlijk plan van aanpak met korte- en langetermijndoelen;
 • Creatieve, inspirerende en bewustmakende coaching sessies.
 • Uitdagende oefeningen voor ‘real life practise’.