Loopbaancoaching

“Laat zelfinzicht je leiden naar persoonlijke én professionele groei”

Als mens ontwikkel je iedere dag. Persoonlijk én professioneel. Vaak gaat dat onbewust en vanzelf. Toch kunnen er momenten of situaties ontstaan waarin je jouw ontwikkeling centraal wilt stellen. Er bewust aandacht voor wilt hebben om je huidige situatie te veranderen. Dit kan variëren van het verhogen van je persoonlijke effectiviteit, het verbeteren van samenwerkingsrelaties tot het optimaliseren van je persoonlijk leiderschap.

Loopbaancoaching bij Linge Zicht Coaching biedt jou:

 • Inzicht in persoonlijke kwaliteiten, competenties en gedragsstijl van jou als persoon én medewerker;
 • Inzicht in persoonlijke belemmeringen en valkuilen en concrete handvatten hoe hiermee om te gaan;
 • De stappen die je gaat zetten om je doel te behalen en de vertaling van deze stappen in een concreet plan van aanpak;
 • Een breed scala aan assessment, testen en technieken om jouw gedrag positief te veranderen.
 • Maatwerk. Ieder persoon is anders, wat vraagt om maatwerk. Geen traject is hetzelfde en we kijken op welke wijze jij optimaal leert en doelen behaald.

De coaches van Linge Zicht Coaching hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van diverse loopbaanvraagstukken. Samen met jou staan zij stil bij jouw ontwikkeldoel en werken ze met een scala aan technieken en oefeningen aan het realiseren van jouw doel.

Mijn ervaringen met de loopbaancoaching zijn erg positief. De coaching verloopt op een prettige en ongedwongen manier. Nienke is een empathische coach die goed kan luisteren en doorvragen waardoor er wordt doorgedrongen tot de kern van knelpunten. Hierdoor wordt er echt coaching gegeven die is aangepast op je persoonlijke én werk situatie. Vervolgens wordt er op een heldere en concrete manier een traject opgesteld om beter om te kunnen gaan met de problemen waar je tegen aanloopt. Op een ogenschijnlijk simpele wijze wordt je tot inzichten gebracht en worden er handvatten gegeven waar je werkelijk iets aan hebt.

Clint

De loopbaancoaching bij Linge Zicht heeft me kritisch laten kijken naar mijn ontwikkeling als teamleider. Geleid door een duidelijk plan van aanpak voorafgegaan door een reeks van testen is mijn leiderschap effectiever en positiever geworden. Hierdoor is mijn werkplezier toegenomen en de verbinding en output van mijn team sterker.

Arnold

Dank Tabe voor de professionele loopbaan coaching. De sessies met jou waren prikkelend, spiegelend, confronterend maar vooral opbouwend. Hierdoor heb ik mezelf kritisch onder de loep kunnen nemen en niet functionerende patronen weten te veranderen. Hierdoor werk ik sneller, preciezer en met meer energie.

Keri

Een loopbaancoach traject bestaat uit:

 • Een intake waarin we kennismaken en je ontwikkelwensen verkennen en vertalen naar een concrete doelstelling;
 • Eventueel testen en assessments;
 • Een plan van aanpak met korte- en langetermijndoelen;
 • Coaching sessies
 • Een eindgesprek, eventueel met werkgever of leidinggevende;
 • Een eindrapportage met aanbevelingen voor duurzame verankering van inzichten.