Stress & Burn-out coaching

“Draagkracht en draaglast in balans brengen door verbinding te maken met jezelf en het leven”

Stress en spanning is menselijk en kan zelfs helpen in het halen van doelen. Wanneer spanning over gaat in constante stress neemt je draagkracht af wat uiteindelijk zelfs kan leiden tot een burn-out. De achtergrond voor het ontwikkelen van constante stress of en burn-out kan divers zijn en het herstel vraagt om meer dan alleen het in balans brengen van draagkracht en draaglast. Het vraagt om herstel van de verbinding met jezelf, je leven en de mensen om je heen. Door het verlies van deze verbinding ben je niet (meer) in staat op te laden van fijne momenten of in het moment te zijn. Vanuit Linge Zicht Coaching hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden bij stress gerelateerde klachten of burn- out en lopen we met je mee op jouw weg naar herstel en nieuwe (levens) energie.

Stress en Burn-out coaching bij Linge Zicht Coaching geeft jou:

 • Inzicht in de oorzaken, patronen en beperkende overtuigingen die bijdragen aan het ontstaan van de klachten;
 • Inzicht en handvatten voor het dagelijks herstellen van de mentale, fysieke en emotionele energie;
 • Handvatten om je zelfvertrouwen te vergroten;
 • Een op maat gemaakt begeleidingsplan welke aansluit bij de fase van herstel en actuele energieniveau;
 • Handvatten om duurzaam gezonde grenzen stellen en te communiceren;
 • Mogelijkheid voor begeleiding bij re-integratie op de werkvloer;
 • Ieder persoon is anders, wat vraagt om maatwerk.

De coaches van Linge Zicht Coaching hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met stress gerelateerde en/of burn-out klachten. Samen met jou staan we stil bij jou als mens, je behoeften en wensen en bieden we je de weg naar het realiseren ervan.

Vanaf het eerste moment dat ik Nienke ontmoette voelde ik al dat zij mij verder zou kunnen helpen in mijn proces. De sessies zijn waardevol, geven mij inzicht en werken verhelderend. Alleen al aanwezig mogen zijn op de plek bij Linge Zicht is een verademing het geeft rust en heeft iets magisch.

Kristie

Naast de coachgesprekken met Nienke die ik als fijn, veilig en zeer professioneel ervaren heb is de inzet van yogalessen, klanksessie, meditaties maar ook individuele, op maat gemaakte, lessen die ik elke dag kan doen een prachtige combinatie. De holistische benadering heeft me inzichten, balans en vertrouwen gegeven. Het coachtraject heeft me geholpen te herstellen van een burn-out. Ik ben dankbaar dat ik dit intensieve maar mooie traject in deze prachtige omgeving heb kunnen doen.

Gemma

Na een zware periode kampte ik met flinke stress & angst issues waar ik dagelijks mee worstelde en welke mijn leven op een vervelende manier beïnvloedden. Hierdoor besloot ik gebruik te maken van de coaching van Linge Zicht, puur om te kijken of het iets voor mij kon doen. Yoga kende ik nog niet echt, evenmin als Yoga Nidra en TRE (Tension Releasing Exercises). Beide onderdelen heb ik doorlopen tijdens mijn coachingstraject en beoefen ik nog steeds regelmatig. Ik ben elke keer weer (uitermate positief) verrast over hoe goed dit helpt en hoeveel rust het mij brengt. Dit alles tegen mijn kritische verwachting in. De coaching van zowel Nienke als Tabe heb ik daarnaast als zeer prettig, maar óók als professioneel & discreet ervaren; iets waar ik zeer veel waarde aan hecht. Voor mij was, en is dit nog steeds, de beste keus die ik heb gemaakt afgelopen jaar en raad het een ander zeker aan.

Armanda

Een loopbaancoach traject bestaat uit:

 • Een uitgebreide intake waarin we samen de hersteldoelen op fysiek, emotioneel en mentaal gebied formuleren;
 • Een plan van aanpak met korte- en langetermijndoelen;
 • Coaching sessies
 • Toegang tot de online leeromgeving met diverse ontspanningsoefeningen, yogalessen en Nidra’s;
 • Optioneel: tussentijdse begeleidingsgesprekken met werkgever of leidinggevende;
 • Optioneel: een eindgesprek met werkgever of leidinggevende;
 • Optioneel: een eindrapportage met aanbevelingen voor duurzame verankering van inzichten.