Huren

Aan de rand van het Betuwse dorpje Gendt, gelegen aan de rivier de Linge vindt u centrum Linge Zicht. Het is een plek waar je de natuur nog écht kunt horen en voelen en waar gedachten tot rust komen. Een plek waar je kunt groeien, verbinden, verwonderen en verstillen.

Onze prachtige ruimtes bieden plek voor teams, bedrijven of individuele huurders. Van vergadering, training, stilte weekend of team uitje, door de vele mogelijkheden bent u bij centrum Linge Zicht altijd op het juiste adres. Het gebruik van natuurlijke materialen en rustige, neutrale kleuren zorgt voor een warme en zachte uitstraling. De vloerverwarming in de ruimte zorgt voor een heerlijke warmte wanneer het buiten koud is en het rieten dak zorgt voor koelte wanneer het buiten warm is.

De ruimte bestaat op de begane grond uit een grote zaal voor bijvoorbeeld yogalessen, vergaderingen, teambuildingsessies, workshops of opstellingen met een oppervlakte van 110m2.     Er is tevens een rustiek ingerichte praktijkruimte van 12m2, een klein keukentje met koelkast en mogelijkheden voor koffie en thee, een toilet en een ruime garderobe.

Naast de begane grond is er ook nog een prachtige ruime en lichte bovenverdieping (45 m2). Ook hier geeft het gebruik van natuurlijke materialen een rustige en warme sfeer. Deze zolder is ideaal voor kleinere workshops, opstellingen en meditatielessen.

Naast de mogelijkheden om deze prachtige binnenruimtes te huren, is er ook de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Centrum Linge Zicht beschikt over diverse afwisselende buitenlocaties. Zo is er de boomgaard, die in het voorjaar prachtig in de bloei staat, er is een groot grasveld omringd door bloemen en grenzend aan de rivier de Linge en een heerlijke picknickplaats aan het water.

De aanwezige yogamatjes, zitkussentjes en andere zaken zijn inbegrepen bij de huur, mocht je nog meer wensen hebben, laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Geïnteresseerd in het huren van centrum Linge Zicht? Neem vrijblijvend contact op voor mogelijkheden en tarieven.

Linge Zicht

Een gevarieerd aanbod in yoga lessen

Ervaren en professionele docenten

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Géén vast abonnement

Een prachtige locatie

Bij mooi weer yoga in de boomgaard


Gemiddelde klantbeoordeling: 9,8 / 10

Aanvraagformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.