Ons Centrum

Aan de rand van het Betuwse dorpje Gendt, gelegen aan de rivier de Linge vindt u centrum Linge Zicht. Het is een plek waar je de natuur nog écht kunt horen en voelen en waar gedachten tot rust komen. Een plek waar je kunt groeien, verbinden, verwonderen en verstillen.

Onze prachtige plek laat je thuiskomen in de rust. Het gebruik van natuurlijke materialen, de prachtige houten constructie en rustige, neutrale kleuren zorgen voor een warme en zachte uitstraling. De vloerverwarming in de ruimte brengt een aangename warmte wanneer het buiten koud is en het rieten dak zorgt voor koelte wanneer het buiten warm is.

De binnenruimte bestaat op de begane grond uit een grote zaal waar alle Yogalessen, Retraites, Specials en Soulleadership trainingen gegeven worden. Individuele coaching of begeleiding wordt gegeven in de aparte praktijkruimte waar er een prachtig uitzicht is op de Linge en de inrichting rust, inspiratie en inzicht brengt. Heerlijk biologisch eten en drinken serveren we vanuit de keuken in de binnenruimte.

Naast de begane grond is er ook nog een prachtige ruime en lichte bovenverdieping (45 m2). Ook hier geeft het gebruik van natuurlijke houten constructiematerialen en de ruime hoeveelheid glas een open, rustige en warme sfeer. Deze bovenruimte wordt gebruikt voor bijvoorbeeld kleinere workshops, opstellingen en meditatielessen.

En volgens het gezegde ‘zo binnen, zo buiten’ is Linge Zicht Centrum niet alleen van binnen maar ook van buiten prachtig. We bieden een veelzijdige buitenruimte van 3 hectare. Mijmer bijvoorbeeld met ons mee in het vuur vanaf onze mooie kampvuurplaats, vindt inzicht in het natuurlijk Labyrinth of ontspan en adem diep naar je buik in onze prachtige oude fruitboomgaard. Tenslotte grenst alles aan de rivier de Linge waar er een heerlijk terras aangelegd is met een picknickplaats direct aan het water.

Linge Zicht

Een gevarieerd aanbod in yoga lessen

Ervaren docenten

Professionele coaches en trainers

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Unieke trajecten

Géén vast abonnement

Een prachtige locatie

Bij mooi weer yoga in de boomgaard


Gemiddelde klantbeoordeling: 9,8 / 10

Aanvraagformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.