Proefles aanvragen

Juist bij yoga is het belangrijk dat het goed voelt en dat je een “klik” hebt met de locatie en de yogadocent. Je kunt pas echt goed ontspannen als je je op je gemak voelt bij de manier van lesgeven. Daarom biedt Linge Zicht Yoga altijd een proefles aan. Deze les is gratis en geheel vrijblijvend.

Eerste keer yoga?
Maak je voor het eerst kennis met yoga? We besteden extra aandacht aan mensen die geen of weinig ervaring hebben met deze heerlijke vorm van bewegen en ademen. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd, voorgedaan en actief begeleid.

Specifieke wensen, doelen of lichamelijke klachten?
Veel mensen beginnen met Yoga doordat ze nieuwsgierig zijn naar de positieve werking hiervan. Wanneer je met Yoga graag aan een specifiek doel of een lichamelijke klacht wilt werken kan je dit altijd bespreken met de docent. Uiteraard kan je dit ook doen via telefoon of via het contactformulier. De docent werkt tijdens de lessen samen met jou aan het bereiken van je doelen.

Nieuwsgierig geworden naar yoga en onze lessen? Vraag hier vrijblijvend een gratis proefles aan!

Aanvraagformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Linge Zicht

Een gevarieerd aanbod in yoga lessen

Ervaren en professionele docenten

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Géén vast abonnement

Een prachtige locatie

Bij mooi weer yoga in de boomgaard


Gemiddelde klantbeoordeling: 9,8 / 10