Soulleadership™ is zelf leiderschap vanuit je ziel. Soulleadership™ nodigt je uit jouw leven volledig, zonder pardon en in overgave aan alles van jouw ZIJN te leven. Je bent hier namelijk niet zomaar, je bent hier om ervaringen op te doen, te leren, en zo steeds dieper in verbinding met jezelf te komen en te blijven. Soulpurpose noemen we dat.

Toch kun je de verbinding met jouw Soulpurpose kwijtraken. Hierdoor creëer je bewust en onbewust steeds dezelfde patronen van verdriet, lijden en afhankelijkheid. Het doorbreken van deze patronen, door verantwoordelijkheid te nemen voor de totaliteit van jouw leven, is wat jou opnieuw in contact brengt met jouw Soul and Purpose.

In onze Soulleadership™ trainingen brengen we jou op unieke wijze in contact met jouw Soulpurpose. We vertalen universele wijs- en waarheden en oeroude rituelen naar het leven van nu. Zodanig dat je het kunt her-inneren, opnieuw kunt belichamen en doorleven.

In essentie zijn deze universele wijs- waarheden noch mannelijk, noch vrouwelijk. En toch, in deze duale wereld vertalen we de Soulleadership™ trainingen in twee verschillende paden. Speciaal voor vrouwen is er de Soulleadership™ training ‘Vrouwen van de bron’- the sacral way of the Soul-. Voor mannen is er de Soulleadership™ training ‘Mannen van het vuur’- de Heart way of the Soul-.