Essentie Mannen van het vuur

Mannen van het vuur, dat zijn we in de basis allemaal. Een man van het vuur is een man die de krijger, de creatieveling, de visionair, de spirituele en de monarch in zichzelf kent, leeft en eert. Het is een man die vurig authentiek is en staat voor wat en wie hij ten diepste is. Het is een man die niet bang is voor het licht wat het vuur werpt op zijn ´Soulshadows`, hij kent de helende werking van het vuur. Een man van het vuur durft vanuit het hart te verbinden met zijn licht om vandaaruit zichzelf en de ander te ontmoeten.

De Soulleadership™ training -mannen van het vuur- is een intense, bevrijdende, helende en bezielende reis van 12 maanden. Onder professionele begeleiding reis je door de zeven lagen van je `compassionate soul` -jouw OERkracht- om laag voor laag af te leggen wat niet meer dient, te ontwaken in je ZIJN en jouw Soulpurpose te her-inneren en als man volledig te worden, en te manifesteren wat vanuit jouw hart geleefd wil worden.

In deze reis herdefiniëren we de magische mannelijke OER-staat zoals we die kennen uit de oude overleveringen uit de westerse en oosterse tradities. We verbinden lichaam, hoofd, hart en ziel. We herinneren je aan de kracht van je HARTE-energie om je over te geven aan een  leven vanuit durf, in verbinding met de wereld om je heen, met het heilig vuur om te creëren, te communiceren en bovenal je bewust-ZIJN te vergroten. We duiken diep in de mannelijke thema´s en de rollen die de huidige maatschappij aan ons oplegt als man, rollen die we onszelf laten opleggen. We bekijken en helen -indien nodig- deze vanuit je ziel zodat die unieke en authentieke man in jou gaat staan.

“Mannen van het vuur” is voor mannen die:

 • Volledig in hun EIGENheid en kracht willen komen
 • OER mannelijkheid willen herinneren en belichamen
 • Willen leven met een open hart en beide voeten stevig op de aarde
 • Klaar zijn met het ‘mannelijk moeten’ van deze maatschappij
 • Niet bang zijn zichzelf bij hun ‘ballen te pakken’
 • De transformatie van vuur durven ervaren
 • In ‘Modern Brotherhood’ willen leren en investeren
 • Diep vanuit zichzelf een ‘ja’ voelen na het lezen hiervan

“Ik was al lang op zoek naar een dergelijke training. Een training voor OER mannen, geen zweverig gedoe of het stereotypische plaatje en toch met maximale diepgang, geleidt door een man die het daadwerkelijk belichaamt. Wat een waanzinnige ervaring waren deze 16 maanden, ik heb gejankt, geschreeuwd, ben diep verstild in mezelf en durf nu mijn pik, hart en ziel te volgen. Thanks Tabe”.- Mark van Ree.

“Eigenlijk mijn hele leven heb ik geleerd dat emoties not done zijn. Dat ik stoer en sterk moet zijn. Dat heeft me veel gekost, en ook bijna mijn relatie met mijn vrouw. Door de training ‘mannen van het vuur’ heb ik ervaren wat het is om te voelen, als man. Hoe ik kan verbinden vanuit mijn man-zijn met mijn vrouw. Hoe mijn geleefde mannelijkheid de relatie met mijn zoon in een heel nieuw licht brengt. Ik had het 20 jaar eerder willen doen”.- Herman Winters

“Ik ken Tabe vanuit defensie en heb toen al mogen ervaren hoe hij authentiek zichzelf blijft onder alle omstandigheden, leven-en dood. Deze training is daar de essentie van. Ik heb veel extreme dingen gezien en meegemaakt. Maar oog in oog met mezelf staan, man wat was ik bang. En toch heb ik het gedaan, mezelf aangekeken, bij mijn ballen gegrepen en bevrijd van alle bullshit die ik niet was. Ik sta, meer dan ooit, in mezelf. Ik begrijp wat mannelijkheid is en hoe brotherhood daar altijd een uiting van is. Ik raad het iedere man aan’’- Koen Snijders.

Inhoud Mannen van het vuur

Tijdens de Soulleadership™ training- Mannen van het vuur-  ervaar je een rijk palet aan methoden en werkvormen met onder andere; Lichaamswerk, Breathwork, Martial Arts, Rituelen, Vuur ceremonies, Diepte psychologie, Tantra, Meditatie, Authentic Leadership, Astrologie van de ziel, Trauma release, Systemisch werk, Soulpsychologie™ en nog veel meer.

Je reist in een Brotherhood van maximaal 10 mannen en ervaart in alle fases van jouw Soul journey de professionele begeleiding van Tabe en zijn mede begeleider en je mag je laten dragen door de kracht van Brotherhood.

De training bestaat uit zeven 2-daagsen (vrijdag& zaterdag) bij Centrum Linge Zicht in Gendt. Je krijgt toegang tot de Soul Academy waarmee je voorafgaand en na afloop van iedere 2-daagse voorbereidende en integratie opdrachten uitvoert. Tussentijds heb je vijf 1 op 1 sessies met Tabe om persoonlijke thema’s verder uit te diepen en te helen.

Data, tijden en investering

‘Mannen van het vuur’ editie 2023/2024 is VOL. Inschrijving voor 2024/2025 is gestart.

Alle twee daagse worden gegeven op een vrijdag en een zaterdag. Op vrijdagen starten we om 10.00 en is de eindtijd variabel. Op zaterdagen starten we om 10.00 en ronden we om 16.00 af.

 1. De 1e twee daagse ‘Heart Safety’ is op vrijdag 28 april en zaterdag 29 april 2023.
 2. De 2e twee daagse ‘Heart Lover’ is op vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni 2023.
 3. De 3e twee daagse ‘Heart Fire’ is op vrijdag 25 augustus en zaterdag 26 augustus 2023.
 4. De 4e twee daagse ‘Heart Compassion’ is op vrijdag 27 oktober en zaterdag 26 oktober 2023.
 5. De 5e twee daagse ‘Heart Surrender’ is op vrijdag 19 januari en zaterdag 20 januari 2024.
 6. De 6e twee daagse ‘Heart Sight’ is op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart 2024.
 7. De 7e twee daagse ‘Heart Soul’ is op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024.

De Soulleadership™ training ‘Mannen van het vuur’ bevat:

✓ Persoonlijke intake✓ Zeven x een live 2-daagse (14 trainingsdagen)
✓ Heerlijke biologische vegetarische maaltijden✓ Koffie/thee en sapjes
✓ Al het benodigde trainingsmateriaal✓ Literatuur/ boeken
✓ Vijf persoonlijke sessies met Tabe✓ Persoonlijke Astrologische Soulreading
✓ Toegang tot de Soulacademy✓ Mogelijkheid tot overnachten*
✓ Korting op de ‘Body, Mind& Soul’ lessen.
De investering voor deze life changing training bedraagt €3400,-
En is voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief 21% btw.
‘Mannen van het vuur’ editie 2023/2024 is VOL. Inschrijving voor 2024/2025 is gestart!

Aanmelden en vragen

Voel je de roep naar jouw OER? De eerste stap is aan jou. Ga je mee?

Meld je dan aan door het invullen van het contactformulier. Na jouw aanmelding nemen we contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. In dat gesprek bespreken we de inhoud van deze reis, jouw verlangen om deel te nemen en de match tussen deze twee. Wanneer je na het kennismakingsgesprek nog steeds een ‘ja’ voelt kun je je definitief aanmelden door het overmaken van de aanbetaling van €250,-.

Voel je een verlangen maar heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier. We nemen dan persoonlijk contact met je op om ze te beantwoorden!

Over Tabe

Tabe is commandant en krijger, OER-man, een ‘modern day Druïde’, Yoga docent, Klank therapeut, coach, Boeddhistisch Tantra meester, ultrarunner, succesvol ondernemer, trotse man van Nienke en vader van twee prachtige kinderen. Tabe heeft als man iedere schaduw van leven en dood in zichzelf gezien en geleefd. In diepe meditatie in de grotten van Tibet, in diverse oorlogssituaties, of op blote voeten 120 kilometer rennen door de bergtoppen van Nepal. Hij weet wat de ware aard is van een OER man, hij is een geboren en bewezen leider met ruim 25 jaar leiderschapservaring en belichaamt Soulleadership™. Hij verbind met iedere man op zijn weg en daagt je uit om te sterven in je eigen angst en zo te leven vanuit je hartsgedragen vuurkracht. Hij brengt je naar de waarheid van jezelf als man en laat je elke illusie, verwachting of aangeboren rol onderzoeken en afleggen waar nodig. Hij vertaalt oude wijsheden en tradities naar de tijd van nu. Altijd vanuit kracht, compassie en met beide benen stevig op de aarde. Hij heeft diepgaande kennis en ervaring op vele gebieden waaronder; Authentic Leadership, Compassionate Leadership, Soulleadership™, Druïdisme, vechtkunst, Boeddhisme, Tantra, mannelijk Bewustzijnswerk, Breathwork, Yoga, klanktherapie. Tabe is de co-founder van Soulleadership™, Soulpsychology™ en Soulregression™.