Essentie Sacred Soulleadership

Het is tijd voor mannelijk leiderschap vanuit hart en ziel

In de Soulleadership training keer je terug naar jouw magische mannelijke OER-staat door de zeven lagen van je Sacred Soul, het krachtcentrum van je hart, weer te belichamen. Hierdoor smeed je een verbinding tussen je lichaam, hoofd, hart èn ziel. Je wordt herinnert aan de kracht van je HARTE-energie en opent jezelf voor een leven vol moed, in verbinding met de wereld om je heen, met het heilig vuur om te creëren, te communiceren en bovenal je bewustzijn te vergroten. Je duikt diep in de mannelijke thema’s en de rollen die de hedendaagse maatschappij jou als man oplegt, en de rollen die je jezelf oplegt. Je bekijkt en heelt – indien nodig – deze aspecten vanuit je ziel, zodat de unieke en authentieke man in jou, volledig tot uiting komt.

De inschrijving voor de jaartraining 2024-2025 is geopend via onze vernieuwde website www.soulleadership.nl

Voor wie?

Bewust van het feit dat je uit je kracht bent, zoek je naar een weg om volledig terug te komen in je mannelijke eigenheid. Om in plaats van met onmacht en frustratie, op een verbindende manier in je relatie, vaderschap of leven te gaan staan. Je verlangt ernaar de OER mannelijkheid te herinneren en in deze moderne tijd op jouw unieke manier te leren belichamen. Om de krijger, de creatieveling, de visionair, de spirituele en de monarch in jezelf, weer te leven en te eren om zo met authenticiteit en vurige passie te gaan staan voor wie je volledig bent. Een leven met een open hart en beide voeten stevig op de aarde spreekt je aan en je zoekt naar een andere benadering van het ‘mannelijk moeten’ in deze maatschappij. Het schrikt je niet af om ‘jezelf bij de ballen te grijpen’ en eerlijk in de spiegel te kijken. Nieuwsgierig naar de transformatiekracht van vuur, ben je bereid te investeren in ‘Modern Brotherhood’. Je staat open voor een nieuw soort leiderschap, gedreven door hart en ziel.

Wat gaat het voor je doen?

Sacred Soulleadership brengt jou.

 • Uit je hoofd en in je hart
 • Wakker worden in jouw authenticiteit en kracht als man
 • Zonder bullshit oog in oog met jezelf
 • Inzicht in wie je werkelijk bent, diepgaand verbonden met de wijsheid van je Ziel
 • Een leven waarin je weer met een open hart verbindt, terwijl je stevig in je schoenen staat
 • Herstel van de verbinding met je levensenergie en de kracht vanuit je hart
 • De kracht van modern brotherhood
 • De tools om al je Ego maskers te herkennen en af te zetten
 • De tools om je gevoel te laten spreken en te verbinden vanuit kwetsbaarheid
 • Bewust leiderschap over je eigen leven en de tools om het resoluut te leven
 • De volledige acceptatie van jezelf, zowel de donkere stukken als de lichte
 • De verbinding van hoofd, hart en Ziel

Lees meer over deze geweldige jaartraining op www.soulleadership.nl

“Ik was al lang op zoek naar een dergelijke training. Een training voor OER mannen, geen zweverig gedoe of het stereotypische plaatje en toch met maximale diepgang, geleidt door een man die het daadwerkelijk belichaamt. Wat een waanzinnige ervaring waren deze 16 maanden, ik heb gejankt, geschreeuwd, ben diep verstild in mezelf en durf nu mijn pik, hart en ziel te volgen. Thanks Tabe”.- Mark van Ree.

“Eigenlijk mijn hele leven heb ik geleerd dat emoties not done zijn. Dat ik stoer en sterk moet zijn. Dat heeft me veel gekost, en ook bijna mijn relatie met mijn vrouw. Door de training ‘mannen van het vuur’ heb ik ervaren wat het is om te voelen, als man. Hoe ik kan verbinden vanuit mijn man-zijn met mijn vrouw. Hoe mijn geleefde mannelijkheid de relatie met mijn zoon in een heel nieuw licht brengt. Ik had het 20 jaar eerder willen doen”.- Herman Winters

“Ik ken Tabe vanuit defensie en heb toen al mogen ervaren hoe hij authentiek zichzelf blijft onder alle omstandigheden, leven-en dood. Deze training is daar de essentie van. Ik heb veel extreme dingen gezien en meegemaakt. Maar oog in oog met mezelf staan, man wat was ik bang. En toch heb ik het gedaan, mezelf aangekeken, bij mijn ballen gegrepen en bevrijd van alle bullshit die ik niet was. Ik sta, meer dan ooit, in mezelf. Ik begrijp wat mannelijkheid is en hoe brotherhood daar altijd een uiting van is. Ik raad het iedere man aan’’- Koen Snijders.

Inhoud Mannen van het vuur

Lees meer over deze geweldige jaartraining op www.soulleadership.nl

Data, tijden en investering

Lees meer over deze geweldige jaartraining op www.soulleadership.nl

De Sacred Soulleadership jaartraining bevat:

Lees meer over deze geweldige jaartraining op www.soulleadership.nl

Aanmelden en vragen

Voel je de roep naar jouw OER? De eerste stap is aan jou. Ga je mee?

Meld je dan aan via  www.soulleadership.nl

Over Tabe

Lees meer over mij en deze geweldige jaartraining op www.soulleadership.nl