New Moon Soulcircle

Elke maand zijn er een paar dagen waarop de maan als het ware ‘opnieuw geboren’ wordt. Vanuit het niets wordt ze opnieuw zichtbaar en begint er een hele nieuwe maan(d)fase. En juist díe dagen hebben héél veel kracht en potentie om nieuwe intenties, inzichten of ideeën te starten.

Met de New Moon cirkel komen we in die magische dagen samen in een vaste groep van 13 vrouwen, een cirkel. We wisselen uit over dingen die er toe doen en thema’s die dan actueel zijn. Jij leert meer te leven met het maanritme en minder te ‘moeten’. Dit heeft effect op jezelf, je werk en je relaties maar vooral op het natuurlijk ritme van jouw prachtige vrouwenlijf. Super bijzonder aan deze Maancirkel is dat we iedere nieuwe maan specifiek afstemmen op jouw geboortehoroscoop. Zo ervaar je iedere nieuwe maan wat deze maan jou bewust wil maken en leer je de specifieke uitwerking van de maan in jouw leven. Door de astrologie erin te vlechten krijgt de maan meer persoonlijke betekenis dan ooit tevoren en leer je zoveel meer over wie je ten diepste bent.

Samen beleven we twaalf nieuwe manen en ontdekken gezamenlijk het mysterie van de maan en de vrouwelijkheid. Elke maan heeft een thema, is verbonden aan de seizoenen en een heerlijke uitnodiging om bij jezelf in te checken, meer over jezelf te leren en  te verbinden met de mysterieuze en helende energie van de Maan…

Kosten en Data nieuwe maan seizoen 2023-2024

vr 21 april 2023New Flower Moon
zo 21 mei 2023New Strawberry Moon
zo 11 juni 2023New Buck Moon
zo 16 juli 2023New Sturgeon Moon
zo 13 augustus 2023New Blue Moon
vr 15 september 2023New Harvest Moon
zo 8 oktober 2023New Hunter’s Moon
zo 12 november 2023New Beaver Moon
zo 10 december 2023New Cold Moon
zo 7 januari 2024New Snow Moon
vr 9 febr 2024New Worm Moon
zo 10 maart 2024New Pink Moon

De avonden starten om 19.30, inloop vanaf 19.20 in centrum Linge Zicht in Gendt tot ongeveer 21.30

Kun je een avond niet? Geen enkel probleem. Als je het op tijd laat weten werkt Nienke de betekenis van de maan voor jou uit met een kort ritueel en kun je overal ter wereld verbinden met de nieuwe maan!

De prijs voor deze prachtige verdiepende Maancirkel is €288,- Dat is per avond €24 per vrouw. Dit is inclusief btw, je astrologische inzichten, thee en lekkers. Je betaald voor het hele maanjaar. Kun je het bedrag niet in een keer voldoen, geen zorgen. In goed overleg bespreken we samen de momenten van betaling. Reis je mee in het magische ritme van de Nieuwe Maan? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.