New Moon Soulcircle

Elke maand zijn er enkele dagen waarop de maan zichzelf als het ware ‘opnieuw uitvindt’. Vanuit het niets herrijst ze en begint een geheel nieuwe maanfase. Deze dagen dragen een immense kracht en potentie om nieuwe intenties, inzichten of ideeën te ontketenen.

In de New Moon SoulCircle komen we tijdens die magische dagen samen in een vaste groep van 13 vrouwen, in een cirkel. We bespreken zaken die er echt toe doen en richten ons op actuele thema’s. Je leert om meer in harmonie te leven met het ritme van de maan en minder te voelen dat je ‘moet’. Dit heeft invloed op jou, je werk en je relaties, en vooral op het natuurlijke ritme van jouw prachtige vrouwenlichaam.

Wat deze Maancirkel zo bijzonder maakt, is dat we elke nieuwe maan specifiek afstemmen op jouw geboortehoroscoop. Zo ervaar je bewust wat deze maan jou wil laten zien en leer je de specifieke invloed van de maan in jouw leven. Door astrologie hierin te betrekken, krijgt de maan een diepere persoonlijke betekenis en ontdek je zoveel meer over jezelf.

Samen verkennen we twaalf nieuwe manen en ontrafelen we gezamenlijk het mysterie van de maan en vrouwelijkheid. Elke maan staat voor een thema, is verbonden met de seizoenen en nodigt uit om jezelf te onderzoeken, meer over jezelf te leren en verbinding te maken met de mysterieuze en helende energie van de Maan…

Kosten en Data nieuwe maan seizoen 2023-2024

vr 21 april 2023New Flower Moon
zo 21 mei 2023New Strawberry Moon
zo 11 juni 2023New Buck Moon
zo 16 juli 2023New Sturgeon Moon
zo 13 augustus 2023New Blue Moon
vr 15 september 2023New Harvest Moon
zo 8 oktober 2023New Hunter’s Moon
zo 12 november 2023New Beaver Moon
zo 10 december 2023New Cold Moon
zo 7 januari 2024New Snow Moon
vr 9 febr 2024New Worm Moon
zo 10 maart 2024New Pink Moon

De avonden beginnen om 19.30 uur, met inloop vanaf 19.20 uur in Centrum Linge Zicht in Gendt en duren tot ongeveer 21.30 uur.

Als je een avond niet aanwezig kunt zijn, is dat geen probleem. Laat het op tijd weten en Nienke zal de betekenis van de maan voor jou uitwerken met een kort ritueel, zodat je overal ter wereld verbinding kunt maken met de nieuwe maan!

De prijs voor deze diepgaande Maancirkel is €288,- voor het hele maanjaar, wat neerkomt op €24 per avond per vrouw. Dit tarief is inclusief btw, je astrologische inzichten, thee en lekkernijen. Als je het bedrag niet in één keer kunt voldoen, maak je geen zorgen. We kunnen samen de betalingsregeling bespreken die het beste bij jou past.

Wil je meereizen in het magische ritme van de Nieuwe Maan? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.