Soulhealing

Esoteric Soulhealing is de krachtigste vorm van healing die werkt op alle lagen van het lichaam, fysiek, emotioneel, energetisch en mentaal. Esoteric Soulhealing, is ontwikkeld door Alice Bailey in 1920 en vernieuwd door Kathy Jones.

Esoteric soulhealing gaat ervan uit dat lichaam, geest en ziel met elkaar zijn verbonden. In elk leven verliezen we soms het contact met onze ziel. Dit veroorzaakt zogenaamde ‘points of friction’ in ons lichaam. Hierdoor kunnen we overbelasting,  trauma’s, angst, blokkades of ziekte ontwikkelen. In deze vorm van healing wordt gewerkt met het activeren van jouw Soulenergy om zo ‘points of friction’ op te heffen jouw Soulenergy weer vrij te laten stromen.

Esoteric soulhealing kent verschillende technieken waaronder, Magnetic healing, Radiatory healing, Emotioneel lichaamswerk, Ademwerk/rebirthing & Reading. In de sessies worden de verschillende technieken intuïtief door elkaar heen gebruikt. Soulhealing sessies zijn uniek in hun kracht en diepgang en niet te vergelijken met bijvoorbeeld magnetiseren of Reiki. Als psycholoog en therapeut gebruikt Nienke deze krachtige Healingstechniek om blokkades snel en diepgaand op te heffen.

Deze sessies zijn eenmalig te boeken of te combineren met Soulpsychology sessies.

Kosten

Losse Soulhealing sessie van 60-70 minuten €90,-
Pakket met 3 Soulhealing sessies+ uitgebreide intake (60 min) €299,-

Deze tarieven zijn inclusief btw. 

Benieuwd wat Esoteric Soulhealing voor jouw klachten kan betekenen? Neem contact op om een kosteloos en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek te plannen.