One-day Women Soul Retraite

Wanneer had jij voor het laatst een hele dag voor jezelf? Of écht ruimte voor rust en inspiratie?

Ben je toe aan een dag ontladen, tot rust komen en opgeladen worden vanuit de inspirerende verbinding met jezelf? Gun jezelf dan deze heerlijke one-day Soul Retraite!

In deze retraite stem je opnieuw af op jouw bron en verbind je in zalige ontspanning opnieuw met jouw ware vrouwelijke essentie. In prachtige rituelen en werkvormen zorg je voor jouw mooie vrouwenlijf, van binnen en van buiten. Laad je krachtig op en creëer je een nieuwe focus om mee te nemen in je dagelijkse leven. Alles in de bedding van een kleine intieme groep vrouwen en liefdevolle deskundige begeleiding. Met recht een absolute Soulboost.

Deze One-day Women Soul Retraite bevat prachtige workshops en rituelen met o.a. een magische Cacao Ceremonie, Verdiepend lichaamswerk, diepe ontspanning met Yoga Nidra, ademwerk en Systemische healing. Alles volledig verzorgd met heerlijk biologisch vegetarisch Soulfood en sapjes (lunch, diner en lekkers).

Wat neem je na de retraite mee naar huis?

  • Vernieuwde verbinding met jezelf
  • Inzicht in je zielsverlangens
  • Meer persoonlijke power, inspiratie en kracht
  • Ontspanning, rust en een gevoel van ‘herbronnen’
  • Liefde voor je prachtige vrouw- ZIJN

Data, tijden en kosten

Zaterdag 9 september 2023 van 10.00 tot 21.00
Kosten: €149,- p.p. inclusief btw. Vriendinnen of moeder-dochter Duo Ticket: €139,- p.p. Ben je lid van ons centrum of neem je deel aan de jaartraining ‘Vrouwen van de bron’ dan is er ook voor jou de speciale prijs van €139,-

Voel je een JA? Wacht dan niet te lang, er is maar beperkt plek! Meld je aan via de aanmeld knop onder aan deze pagina.

Voel je een verlangen maar heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier. We nemen dan persoonlijk contact met je op om ze te beantwoorden!