Essentie Vrouwen van de Bron

Vrouwen van de bron. Dat zijn we in essentie allemaal. Vrouwen van de bron zijn vrouwen die zichzelf, hun leven, in alles wat dat brengt durven en kunnen belichamen en eren. Die creëren vanuit hun bekken -de bron- en in overgave zichzelf ontmoeten en met kracht en authenticiteit liefhebben. Vrouwen die het leven dragen en in vele vormen doorgeven. Vrouwen die vanuit hun eigen angst en controle schaduwen herrijzen en verbinden met eigenwaarde en vertrouwen naar zichzelf. Voor vrouwen die hun dood durven omarmen en zo hun eigen onsterfelijkheid ontmoeten. Vrouwen van de bron zijn vrouwen die hun zielsmissie willen ontdekken en in overgave willen leven.  Vrouwen van de bron- ben jij.

De Soulleadership training -Vrouwen van de bron- is een intense, authentieke, bevrijdende, helende en bezielende reis van 12 maanden. Onder professionele begeleiding reis je door de zeven lagen van je ‘Sacral Soul’- jouw bron- om laag voor laag af te leggen wat niet meer dient, te ontwaken in je ZIJN en jouw Soulpurpose te her-inneren en als vrouw volledig te belichamen.

Deze reis maken we vanuit de sacraal chakra, hét vrouwelijk energiecentrum in jouw bekken. Voor vrouwen is dat de plaats waar de Ziel ten diepste belichaamt wordt. Toch zijn veel vrouwen niet aanwezig en in verbinding met hun sacraal gebied. Hierdoor leven veel vrouwen grotendeels vanuit hun hoofd. Wat klachten als onzekerheid, angst, controle, perfectionisme, moeheid, minderwaardigheid, angst, verdriet en hormonale en seksuele blokkades veroorzaakt.

In deze reis verbinden we lichaam, hoofd, hart en Ziel. Je ontmoet jouw verlangens en alle schaduwen die je beletten deze verlangens te leven. Deze jaartraining brengt je bij je moed, de diepte van jouw wateren, bij je vuurkracht, jouw vrouwelijke sensualiteit, en laat je ontwaken in je prachtige vrouwelijke lijf. Je duikt diep in de vrouwelijke thema’s en patriarchale wonden en heelt ze vanuit je ziel.

Aan het einde van deze reis hoor en beantwoord je de fluistering van je ziel, durf je mee te stromen met het leven vanuit jouw bron. Je bent de unieke uiting van jouw Ziel en, als vrouw van jouw belichaamde bron, your very own ‘Soulleader’.

“Vrouwen van de bron” is voor vrouwen die:

 • Volledig in hun EIGEN heid en kracht willen ontwaken
 • Hun authentieke sensuele vrouwelijkheid willen herinneren en belichamen
 • De verbinding met hun ziel willen herstellen en verdiepen
 • Willen leven met een open hart en beide voeten op de aarde
 • Weten dat er ‘meer’ moet zijn dan ze nu ervaren en willen openen voor het ‘onzichtbare’
 • Klaar zijn met de sleur, ‘niet lekker voelen’ en vermoeidheid
 • Trauma, angst en hormonale klachten willen verwerken
 • Onzekerheid, minderwaardigheid en grenzeloosheid willen loslaten
 • In de eerste plaats willen leven voor zichzelf in plaats van voor anderen
 • Hun heelheid aan willen nemen, the light and the shadows
 • Diep vanuit hun bekken een ‘JA’ voelen bij al deze verlangens

Inhoud ‘Vrouwen van de bron’

Tijdens de Soulleadership™ training- vrouwen van de bron- ervaar je een rijk palet aan methoden en werkvormen met onder andere; Bodywork, Breathwork, Womb releasing, Rituelen, Bloedmysteriën, Ceremonies, Diepte psychologie, Tantra, Meditatie, ‘Soulbirthing™’, Astrologie van de ziel, Nidra, Dans, Trauma release, Systemisch werk, ‘Souldive™’, Healing, Soulpsychologie™ en nog veel meer.

Je reist in een groep van maximaal 12 vrouwen en ervaart in alle fases van jouw Soul journey de professionele begeleiding van Nienke en Shirly (die Nienke ondersteunt) en je mag je laten dragen door de bedding van je mede Soulsisters.

De training bestaat uit zeven 2-daagsen (vrijdag& zaterdag) bij Centrum Linge Zicht in Gendt. Je krijgt toegang tot de Soul Academy waarmee je voorafgaand en na afloop van iedere 2-daagse voorbereidende en integratie opdrachten uit kunt voeren. Houdt hierbij rekening met een tijdsinvestering van ten minste 8 uur voorafgaand en na afloop van een twee-daagse. Tussentijds heb je op de momenten dat het er voor jouw toe doet vijf individuele (Soulhealing/ SoulPsychology) sessies met Nienke om persoonlijke thema’s verder uit te diepen en te helen.

En om het extra compleet te maken heb je als ‘Vrouw van de bron’ de mogelijkheid deze jaartraining te verrijken door met korting deel te nemen aan de yogalessen van jouw voorkeur en mag je kosteloos deelnemen aan de New Moon Soul circle. Op die manier bepaal je zelf de intensiteit en de diepte waarin je jouw unieke bron leert kennen.

“Toen ik las over deze jaartraining, zei elke vezel in mijn lijf  ‘JA’. Al een tijd voelde ik dat ik niet écht in contact stond met mezelf, mijn lichaam, mijn seksualiteit en maakte ik veel keuzes uit angst. Ik leerde mezelf kennen in de training op lagen waarvan ik niet eens wist dat ze er waren. Dit alles in een omgeving die volledig vrij en veilig is en omringd door vrouwen die me echt ten diepste zien en kennen. Ik voel en ervaar nu dat ik vanuit mijn IK leef en niet meer in de ‘wat als’ modus.”  (Demy)

“Door deze Soulleadership training heb ik vaste en jarenlange patronen kunnen doorbreken. Ik was zo streng voor mezelf, putte mezelf uit en was zo moe. Dit moest anders, dat wist ik maar ik deed het niet. In de training leerde ik liever te zijn voor mezelf. Ik leerde over ‘het vrouw zijn’, cyclisch leven en hoe daarop af te stemmen. Hierdoor durfde ik oude patronen los te laten en te luisteren naar mijn lichaam en  niet meer te handelen naar de criticus in mij. Deze training zou iedere vrouw moeten doen! – Nadine Buurman

“Dit is het spannendste en meest helende wat ik ooit ervaren heb. Om jezelf te zien in alle schaduwen, daar doorheen te kijken en te helen, dat was hard werken. Maar als er ergens een plek is om dat te doen was dat in deze training. Ik ben zo liefdevol begeleid en tegelijkertijd wakker gemaakt. Het was een reis diep in mezelf, waarvan ik heel diep down het verlangen had die te maken. Ik ben zo dankbaar dat ik het verlangen gevolgd heb en niet toegegeven heb aan alle redenen om het niet te doen. Ik ben vrij, van mezelf en één. Ik durf mijn leven te leiden, zonder pardon en met mijn hoofd rechtop. Pure rijkdom”. – Marjolein Venema

“Deze reis had wat mij betreft al vele jaren eerder gegeven mogen worden. Dan had ik mijn leven anders kunnen beleven en inrichten. Het is een diepgaande reis op zoek naar mijn waarheid, mijn bron. De bezielende en professionele begeleiding van Nienke en Shirly (ondersteuner) zorgt voor alle veiligheid en verbinding. ‘Vrouwen van de Bron’ is een aanrader voor elke vrouw die zichzelf liefdevoller en vol zelfvertrouwen in het leven wil zetten”. – Myriam

“Vrouwen van de Bron betekent voor mij terug naar mezelf. Het was een rollercoaster van emoties maar het grootste cadeau dat ik mezelf ooit kon geven. Onder de bezielende leiding van Nienke (en Shirly) en samen met mijn sisters voel ik me zo veilig. Ik reken af met patronen, overtuigingen en angsten en kom steeds dieper bij wie ik wil zijn en wat ik wil. Onbeschrijfelijk intens maar zo dankbaar hiervoor” – Sandy Peters

“Vrouwen van de Bron. Hoe waar kan een titel worden. Vrouwen van de Bron zijn we allemaal, maar ik was wel afgedwaald van die bron. En op zich kon ik een prima leven leiden en gelukkig zijn. Maar er was steeds dat verlangen naar ‘meer’, naar volle potentie en naar ‘wat wil ik’. En oh wat vond ik het spannend en heb ik getwijfeld of meedoen een goed idee was. Maar meedoen was het beste besluit ever. Omdat het me dichter bij mezelf brengt, omdat ik meer in mijn kracht sta en vanuit daar keuzes maak. Dat is enorm bevrijdend. Is het alleen maar hosanna? Nee, het is ook hard werken, grenzen verkennen en overgaan en lang niet altijd comfortabel. Tegelijkertijd ook zo fijn, bijzonder, liefdevol, intens en magisch. Life changing. Spannend? Zeker!!! De moeite waard om toch te doen? Heel veel meer dan ik je hier uit kan leggen”- Katja Halma

“Deze jaartraining is mooi, aards, hemels en intens. Er werd iedere keer een laagje van me afgepeld waardoor er meer ‘authentieke’ ik naar boven kwam. Nienke neemt de tijd voor elke vrouw, er ontgaat haar niets, ze voelt alles en weet tot in je kern door te dringen. Ze neemt de tijd, Ze voelt mee, Ze daagt uit. En ze straalt zoveel liefde en begrip uit. Ik beleef mijn oorsprong, mijn verleden, mijn heden maar vooral het NU. Een waar cadeau. Ik ging altijd moe maar zó voldaan naar huis, gevuld met inzichten, moed en kracht. Eindelijk voel ik me mezelf. En het leuke? Mijn omgeving zowel werk als privé merkt het ook op! Kortom, een reis van onschatbare waarde. Ik gun het iedere vrouw”. – Brinda Mahabier Bhadai

Data, tijden en investering

Alle twee daagse worden gegeven op een vrijdag en een zaterdag. Op vrijdagen starten we om 10.00 en is de eindtijd variabel. Op zaterdagen starten we om 10.00 en ronden we om 16.00 af.

 1. De 1e 2-daagse ‘Sacral Safety’ is op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024.
 2. De 2e 2-daagse ‘Sacral Sinn is op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2024.
 3. De 3e 2-daagse ‘Sacral Fire’ is op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024.
 4. De 4e 2-daagse ‘Sacral Compassion’ is op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024.
 5. De 5e 2-daagse ‘Sacral Voice’ is op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2024.
 6. De 6e 2-daagse ‘Sacral Sight’ is op vrijdag 15 en zaterdag 16 november 2024.
 7. De 7e 2-daagse ‘Sacral Soul’ is op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2025.

De Soulleadership™ training is all inclusief en bevat

✓ Persoonlijke intake met Nienke✓ Zeven x een live 2-daagse (14 trainingsdagen)
✓ Heerlijk biologisch eten & koffie/thee/sapjes✓ Kostenloos deelnemen aan de New Moon Cirkel
✓ Alle trainingsmaterialen en ‘fijne nice to haves’!✓ Fijne literatuur en boeken
✓ Vijf individuele Soulsessies met Nienke✓ Persoonlijke Astrologische Soulreading
✓ Toegang tot de Soulacademy✓ Mogelijkheid tot overnachten*
✓ Korting* op yoga lessen
De investering voor deze life changing training bedraagt €3400,- Wanneer je je inschrijft voor donderdag 21 september 2023 ontvang je eenmalig €200,- korting op de totaalprijs.
De jaartraining is voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief 21% btw. Voel je een ‘Ja’ maar kun je het bedrag niet in keer betalen? Geen zorgen, in goed overleg maken we afspraken over jouw betaaltermijnen. Er is dus altijd een manier om mee te doen, voel geen schaamte om het te bespreken.  Je aanmelding is definitief na ontvangst van de aanbetaling van €250,-
*Voor vrouwen met een kleine portemonnee is er de mogelijkheid om in overleg op het landgoed van Linge Zicht te overnachten. In de buurt van Linge Zicht Centrum zijn er diverse fijne B&B’s waar we je graag naar verwijzen. 

Aanmelden en vragen

Voel je een verlangen? De eerste stap is aan jou. Ga je mee?

Meld je dan aan door het invullen van het contactformulier. Na jouw aanmelding nemen we contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. In dat gesprek bespreken we de inhoud van deze reis, jouw verlangen om deel te nemen en de match tussen deze twee. Wanneer je na het kennismakingsgesprek nog steeds een ‘ja’ voelt kun je je definitief aanmelden door het overmaken van de aanbetaling van €250,-.

Voel je een verlangen maar heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier. Nienke neemt dan persoonlijk contact met je op om ze te beantwoorden!

Over Nienke

Nienke is psycholoog, gepromoveerd doctor, a ‘modern day Priestess’, een bezielende coach, wombhealer, succesvol ondernemer, tantrica, zakenvrouw, trotse vrouw van Tabe en moeder van twee prachtige kinderen. Maar bovenal VROUW. Met elke vrouw die ze ontmoet maakt ze een diepe verbinding en biedt ze de veilige bedding om de schaduwen met je in te reizen zodat transformatie plaats kan vinden. Met haar oprechte liefde voor mensen en haar heilig zielsvuur reist ze samen met jou naar de kern van je verwonde kracht om die te re-claimen en opnieuw te leven. Ze ziet wie je ten diepste bent en brengt je opnieuw met jezelf in verbinding. Ze ‘ontvangt’ en staat open voor alles wat voor het gewone oog onzichtbaar is en staat tegelijkertijd nuchter en geaard met  haar beide benen stevig op de aarde. Ze heeft diepgaande kennis en ervaring op vele gebieden waaronder; Psychoanalyse& diepte psychologie, NLP, Tantra, Bewustzijnswerk, Breathwork, Nidra, Wombhealing, Maan en hormoon Yoga en Bloodmysterieen. Ze heeft jarenlang LPS en Merkabah gestudeerd aan de Kosmische Universiteit in Munchen, het pad van de maanmagie gelopen en studeerde Esoteric Soulhealing bij Kathy Jones. Ze is de founder van Soulleadership™, Soulpsychology™ en Soulregression™.