Essentie Vrouwen van de Bron

Vrouwen van de bron. Dat zijn we in essentie allemaal. Vrouwen van de bron zijn vrouwen die zichzelf, hun ziel en zaligheid durven belichamen en eren. Die creëren vanuit hun schoot -de bron- en in overgave zichzelf en de ander ontmoeten en passievol liefhebben. Vrouwen die het leven dragen en in vele vormen doorgeven. Vrouwen die vanuit hun eigen ‘Soulshadows’ herrijzen en verbinden met het licht, die hun dood durven omarmen en zo hun eigen onsterfelijkheid ontmoeten. Vrouwen van de bron zijn vrouwen die de aardse verwezenlijking zijn van hun universele ziel. Vrouwen van de bron- ben jij.

De Soulleadership training -Vrouwen van de bron- is een intense, authentieke, bevrijdende, helende en bezielende reis van 12 maanden. Onder professionele begeleiding reis je door de zeven lagen van je ‘Sacral Soul’- jouw bron- om laag voor laag af te leggen wat niet meer dient, te ontwaken in je ZIJN en jouw Soulpurpose te her-inneren en als vrouw volledig te belichamen.

Deze reis maken we vanuit de sacraal chakra, hét vrouwelijk energiecentrum in het bekken. Voor vrouwen is dat de plaats waar de Ziel ten diepste belichaamt wordt. Toch zijn veel vrouwen niet aanwezig en in verbinding met hun sacraal gebied. Hierdoor leven veel vrouwen grotendeels vanuit hun hoofd. Wat klachten als perfectionisme, moeheid, minderwaardigheid, angst, verdriet en/ of hormonale en seksuele blokkades veroorzaakt.

In deze reis verbinden we lichaam, hoofd, hart en Ziel. We ontmoeten jouw verlangens en alle schaduwen die je beletten deze verlangens te leven. We herinneren je aan je moed, de diepte van jouw wateren, aan je vuurkracht, sensualiteit, en laten je ontwaken in je prachtige vrouwelijke lijf. We duiken diep in de vrouwelijke thema’s en patriarchale wonden en helen ze vanuit je ziel.

Aan het einde van deze reis hoor en beantwoord je de fluistering van je ziel, durf je mee te stromen met het leven vanuit jouw bron. Je bent de unieke uiting van jouw Soulpurpose en, als vrouw van jouw bron, your very own ‘Soulleader’.

“Vrouwen van de bron” is voor vrouwen die:

 • Volledig in hun EIGEN heid en kracht willen ontwaken
 • Hun authentieke sensuele vrouwelijkheid willen herinneren en belichamen
 • De verbinding met hun ziel willen herstellen en verdiepen
 • Willen leven met een open hart en beide voeten op de aarde
 • Diep willen openen voor het ‘onzichtbare’
 • Klaar zijn met de sleur, ‘niet lekker voelen’ en vermoeidheid
 • Trauma, angst en rouw gerelateerde womb klachten willen verwerken
 • Willen leven voor zichzelf in plaats van voor anderen
 • Hun heelheid aan willen nemen, the light and the shadows
 • Diep vanuit hun bekken een ‘ja’ voelen bij al deze verlangens

Inhoud ‘Vrouwen van de bron’

Tijdens de Soulleadership™ training- vrouwen van de bron- ervaar je een rijk palet aan methoden en werkvormen met onder andere; Bodywork, Breathwork, Womb releasing, Rituelen, Bloedmysteriën, Ceremonies, Diepte psychologie, Tantra, Meditatie, ‘Soulbirthing™’, Astrologie van de ziel, Nidra, Dans, Trauma release, Systemisch werk, ‘Souldive™’, Healing, Soulpsychologie™ en nog veel meer.

Je reist in een groep van maximaal 10 vrouwen en ervaart in alle fases van jouw Soul journey de professionele begeleiding van Nienke en haar mede begeleidster en je mag je laten dragen door de bedding van je mede Soulsisters.

De training bestaat uit zeven 2-daagsen (vrijdag& zaterdag) bij Centrum Linge Zicht in Gendt. Je krijgt toegang tot de Soul Academy waarmee je voorafgaand en na afloop van iedere 2-daagse voorbereidende en integratie opdrachten uit kunt voeren. Houdt hierbij rekening met een tijdsinvestering van 8 uur voorafgaand en na afloop van een twee-daagse. Tussentijds heb je op de momenten dat het er voor jouw toe doet vijf individuele (Soulhealing/ SoulPsychology) sessies met Nienke om persoonlijke thema’s verder uit te diepen en te helen.

En om het extra compleet te maken heb je als ‘Vrouw van de bron’ de mogelijkheid deze jaartraining te verrijken door met korting deel te nemen aan de yogalessen van jouw voorkeur en mag je kosteloos deelnemen aan de New Moon Soul circle. Op die manier bepaal je zelf de intensiteit en de diepte waarin je jouw unieke bron leert kennen.

“Wat een reis, in mezelf en in verbinding met mezelf. Ik voel me krachtig, open en kwetsbaar. Ik herinner me wie ik ben, ik ben thuisgekomen in mezelf. Wat een geschenk is dit geweest. Ik wens dat iedere vrouw zichzelf dit thuiskomen gunt en schenkt” – Marjolein Jaspers

“Ik ben een vrouw, en toch wist ik nooit echt wat de kracht van vrouwelijkheid was. Ik kon en durfde me er niet mee te verbinden, voelde pure irritatie en wist ook niet hoe, alsof het in mezelf afgesloten was. Door de diepgaande inzichten en begeleiding in ‘vrouwen van de bron’ kon ik door die afsluiting heen wxerken en connecten met mijn mijn kracht. Mijn energie stroomt weer, de grijze sluier die ik zoveel jaren voelde is weg. Mijn lijf is veel gezonder, en ik voel me voor het eerst echt mezelf. Dankjewel.” – Gea van Hamerden

“Dit is het spannendste en meest helende wat ik ooit ervaren heb. Om jezelf te zien in alle schaduwen, daar doorheen te kijken en te helen, dat was hard werken. Maar als er ergens een plek is om dat te doen was dat in deze training. Ik ben zo liefdevol begeleid en tegelijkertijd wakker gemaakt. Het was een reis diep in mezelf, waarvan ik heel diep down het verlangen had die te maken. Ik ben zo dankbaar dat ik het verlangen gevolgd heb en niet toegegeven heb aan alle redenen om het niet te doen. Ik ben vrij, van mezelf en één. Ik durf mijn leven te leiden, zonder pardon en met mijn hoofd rechtop. Pure rijkdom”. – Marjolein Venema

Data, tijden en investering

Alle twee daagse worden gegeven op een vrijdag en een zaterdag. Op vrijdagen starten we om 10.00 en is de eindtijd variabel. Op zaterdagen starten we om 10.00 en ronden we om 16.00 af.

 1. De 1e 2-daagse ‘Sacral Safety’ is op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei 2023.
 2. De 2e 2-daagse ‘Sacral Sinn is op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023.
 3. De 3e 2-daagse ‘Sacral Fire’ is op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september 2023.
 4. De 4e 2-daagse ‘Sacral Compassion’ is op vrijdag 13 oktober en zaterdag 14 oktober 2023.
 5. De 5e 2-daagse ‘Sacral Surrender’ is op vrijdag 17 november en zaterdag 18 november 2023.
 6. De 6e 2-daagse ‘Sacral Sight’ is op vrijdag 12 januari en zaterdag 13 januari 2024.
 7. De 7e 2-daagse ‘Sacral Soul’ is op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart 2024.

De Soulleadership™ training is all inclusief en bevat

✓ Persoonlijke intake met Nienke✓ Zeven x een live 2-daagse (14 trainingsdagen)
✓ Heerlijk biologisch eten & koffie/thee/sapjes✓ Kostenloos deelnemen aan de New Moon Cirkel
✓ Alle trainingsmaterialen en ‘fijne nice to haves’!✓ Alle behandelde literatuur en boeken
✓ Vijf individuele sessies met Nienke✓ Persoonlijke Astrologische Soulreading
✓ Toegang tot de Soulacademy✓ Mogelijkheid tot overnachten*
✓ Korting* op yoga lessen
De investering voor deze life changing training bedraagt €3400,-
En is voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief 21% btw. Voel je een ‘Ja’ maar kun je het bedrag niet in keer betalen? Geen zorgen, in goed overleg maken we afspraken over jouw betaaltermijnen.
Je aanmelding is definitief na ontvangst van de aanbetaling van €250,-
*Voor vrouwen met een kleine portemonnee is er de mogelijkheid om in overleg op het landgoed van Linge Zicht te overnachten. In de buurt van Linge Zicht Centrum zijn er diverse fijne B&B’s waar we je graag naar verwijzen. 

Aanmelden en vragen

Voel je een verlangen? De eerste stap is aan jou. Ga je mee?

Meld je dan aan door het invullen van het contactformulier. Na jouw aanmelding nemen we contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. In dat gesprek bespreken we de inhoud van deze reis, jouw verlangen om deel te nemen en de match tussen deze twee. Wanneer je na het kennismakingsgesprek nog steeds een ‘ja’ voelt kun je je definitief aanmelden door het overmaken van de aanbetaling van €250,-.

Voel je een verlangen maar heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier. We nemen dan persoonlijk contact met je op om ze te beantwoorden!

Over Nienke

Nienke is psycholoog, gepromoveerd doctor, a ‘modern day Priestess’, een bezielende coach, wombhealer, succesvol ondernemer, tantrica, zakenvrouw, trotse vrouw van Tabe en moeder van twee prachtige kinderen. Met elke vrouw maakt ze een diepe verbinding en biedt ze de veilige bedding om de schaduwen met je in te reizen zodat transformatie plaats kan vinden. Met haar oprechte liefde voor mensen en haar heilig zielsvuur reist ze samen met jou naar de kern van je verwonde kracht om die te re-claimen en opnieuw te leven. Ze ziet wie je ten diepste bent en brengt je opnieuw met jou in verbinding. Ze ‘ontvangt’ en staat open voor alles wat voor het gewone oog onzichtbaar is en staat tegelijkertijd nuchter en geaard met  haar beide benen stevig op de aarde. Ze heeft diepgaande kennis en ervaring op vele gebieden waaronder; Psychoanalyse& diepte psychologie, NLP, Tantra, Bewustzijnswerk, Breathwork, Nidra, Wombhealing, Maan en hormoon Yoga en Bloodmysteries. Ze heeft LPS en Merkabah gestudeerd aan de Kosmische Universiteit in Munchen onder leiding van Ingrid Keminer, het pad van de maanmagie gelopen onder bezielende leiding van Karin Persons en studeert Esoteric Soulhealing bij Kathy Jones. Ze is de founder van Soulleadership™, Soulpsychology™ en Soulregression™.