Onze specials

Naast de yoga lessen biedt centrum Linge Zicht ook diverse specials aan. De specials zijn afwisselend en bieden een korte verdieping in allerlei onderwerpen. Benieuwd naar de geplande specials? Kijk hieronder voor het aanbod de komende maanden.

‘Drieluik Critical Alignment”

“Your physical alignment creates your life alignement”

Op zondagen 2 en 30 oktober en 27 november van 13.00 tot 15.00 verzorgt Lucienne speciaal voor Linge Zicht een drieluik ‘Critical Alignment Yoga’. Deze bijzondere vorm van yoga is haar grote passie en specialiteit en in dit drieluik neemt ze je mee op een reis door je lichaam. Tijdens deze reis leer je alles over de juiste uitlijning van je lichaam, krijg je technieken en ‘hulpmiddelen’ aangereikt die zorgen voor ontspanning van grote spiergroepen als bijvoorbeeld de rug en schouders en zul je de genezende werking van deze prachtige yoga vorm zeker ervaren. Een absolute aanrader voor mensen met rug, nek, schouder en bekken klachten. Zin om mee te doen? Meld je dan snel aan want het aantal plekken voor dit drieluik is beperkt. Voor leden kost deze special twee strippen per zondag. Voor niet- leden kost de special €25,-. Het is fijn als dit contant betaald wordt voorafgaand aan de special. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@linge-zicht.nl. Let op: kosteloos afmelden kan tot uiterlijk 21 dagen voor de special.

‘Vrijdagavond 30 september ‘Tibetaanse Kali meditatie’ special’

“ To meet your inner Kali is to meet your full potential of life” 

Kali is de GROTE Godin in het Boeddhisme. Zij is de belichaming van transformatie en ‘herrijzen uit de as’. In deze meditatie neemt Tabe je mee in een eeuwenoude Kali meditatie. Uniek, absoluut mind overstijgend en tegelijkertijd confronterend en oh zo bevrijdend. In deze meditatie krijg je inzichten aangereikt over jouw bestaande blokkades, frustraties en angsten. Altijd met de liefdevolle uitnodiging deze van binnenuit te transformeren.  Duik in de diepte van het Boeddhisme en laat je meenemen in deze prachtige meditatie reis zoals je nog nooit eerder ervaren hebt.

Deze heerlijke special wordt gegeven op vrijdagavond 30 september van 19.30 tot ongeveer 21.00. Tabe start met het geven van een korte uitleg over de werking van de meditatie. Daarna neemt hij je 1,5 uur mee.  We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers. Voor leden kost deze special twee strippen. Voor niet- leden kost de special €25,-. Het is fijn als dit contant betaald wordt voorafgaand aan de special. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@linge-zicht.nl. Let op: kosteloos afmelden kan tot uiterlijk 7 dagen voor de special.

‘Vrijdagavond 21 oktober special ‘Klank”

“When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you might learn something new”. (Dalai Lama)

De werking van klank berust op resonantie, trilling. Via je gehoor en via je gevoel resoneren je lichaamscellen mee met de klankenergieën. De trillingen werken in op je lichaam (je waterhuishouding), ziel en geest en spreken de subtielere lichamelijke en fijnstoffelijke energieën aan. Zo geven klanken je een transformatie en hebben ze een harmoniserend effect. Een klank brengt je terug bij je eigen trilling. Het geluid van klankschalen zorgt er bijvoorbeeld voor dat eventuele blokkades in je systeem mee gaan trillen zodat de energie weer vrij kan stromen. Zin om de werking van klank te ervaren? Doe dan mee!
Deze heerlijke special wordt gegeven op vrijdagavond 21 oktober van 19.30 tot ongeveer 21.00. Tabe start met het geven van een korte uitleg over de werking van klank en het verloop van de special. Daarna neemt hij je 1,5 uur mee in een klankbad. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

Voor leden kost deze special twee strippen. Voor niet- leden kost de special €25,-. Het is fijn als dit contant betaald wordt voorafgaand aan de special. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@linge-zicht.nl. Let op: kosteloos afmelden kan tot uiterlijk 7 dagen voor de special.