Onze specials

Naast de yoga lessen biedt centrum Linge Zicht ook diverse specials aan. De specials zijn afwisselend en bieden een korte verdieping in allerlei onderwerpen. Benieuwd naar de geplande specials? Kijk hieronder voor het aanbod de komende maanden.

”Zondag 6 oktober special Klank’ = VOL

“When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you might learn something new”. (Dalai Lama)

Hoe werken klanken?
De werking van klank berust op resonantie, trilling. Via je gehoor en via je gevoel resoneren je lichaamscellen mee met de klankenergieën. De trillingen werken in op je lichaam (je waterhuishouding), ziel en geest en spreken de subtielere lichamelijke en fijnstoffelijke energieën aan. Zo geven klanken je een transformatie en hebben ze een harmoniserend effect. Een klank brengt je terug bij je eigen trilling. Het geluid van klankschalen zorgt er bijvoorbeeld voor dat eventuele blokkades in je systeem mee gaan trillen zodat de energie weer vrij kan stromen. Sommige klankschalen brengen je naar een hogere staat van bewustzijn, anderen naar een rustiger staat. De klanken scheppen een krachtige brug tussen je binnenwereld en de buitenwereld.

Inhoud en opbouw van de klank special

Tabe start met het geven van een korte uitleg over de bijzondere werking van klank en hij legt ze uit hoe de klankspecial opgebouwd wordt. Daarna neemt hij je 1,5 uur mee in een klankbad. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

Tijden en kosten               

Zondag 6 oktober van 13:00 tot 15:15        Kosten: 2 strippen.

* De specials zijn ook toegankelijk voor mensen zonder strippenkaart. Zij betalen voor de special €22,50. Het is fijn als dit contant betaald wordt voorafgaand aan de special.
** Doe je mee met de reguliere zondag les en wil je tussendoor mee lunchen? Dat kan! Geef het door bij je aanmelding en dan zorgen we dat er een lichte vegetarische en biologische lunch voor je klaar staat ( kosten: 1 strip).

Aanmelden special

Anders dan bij de yoga lessen is het aanmelden voor een special verplicht in verband met een beperkt aantal plekken. Hierbij geldt vol= vol, er zijn slechts 15 plekjes beschikbaar.  Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@linge-zicht.nl.

Let op: kosteloos afmelden kan tot uiterlijk 7 dagen voor de special.