Onze specials

Naast de yoga lessen biedt centrum Linge Zicht ook diverse specials aan. De specials zijn afwisselend en bieden een korte verdieping in allerlei onderwerpen. Benieuwd naar de geplande specials? Kijk hieronder voor het aanbod de komende maanden.

‘Vrijdagavond 8 december 2023 special ‘Open je hart’

“And suddenly, you know… It’s time to start the magic of living with an open heart”

In deze heerlijke december Special staat alles in het teken van het hart. Daarom brengen we onze diepe liefde voor klank samen met de helende magische werking van cacao en nemen we je mee in een magische Cacao& Soundhealing Ceremonie!

De werking van ceremoniële cacao is al duizenden jaren bewezen als een zachte en tegelijkertijd krachtige manier om diep te verbinden met je hart en de energie van je hartchakra. Gecombineerd met de werking van klank opent dit een zachte en tegelijkertijd diepe verbinding met je lichaam, geest en ziel. Samen zorgen de klanken en de ceremoniële cacao voor een zachte transformatie en harmoniseren ze je energieveld. Dit creëert een liefdevolle brug tussen je binnenwereld en de buitenwereld.

Inhoud en opbouw van deze special

Tabe en Nienke beginnen deze special met het drinken van de warme voedende cacao elixer waarmee je je hart opent en de verbinding met jezelf maakt in een prachtige visualisatie van Nienke. Daarna nemen we je samen mee in een Soundhealing waarmee je jouw zelf genezend vermogen activeert en in de totale overgave naar diepe ontspanning komt. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

Goed om te weten:

  • Draag comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt liggen
  • Zorg dat je voor 17.30 gegeten hebt, op die manier heeft de cacao de beste werking. Water of thee nuttigen na 17.30 is geen probleem, liever geen koffie of alcohol innemen voorafgaand aan de special.
  • Neem een waterflesje mee zodat je tijdens de special voldoende kunt drinken om alle afvalstoffen goed af te kunnen voeren.
  • Neem een grote handdoek mee voor op de mat en een lekker dekentje voor over jezelf heen.

Tijden, kosten en aanmelden

vrijdagavond 8 december van 19.30 tot ongeveer 22.00

Normaliter is alleen een cacao ceremonie al erg kostbaar omdat je werkt met speciale en dure ceremoniële cacao. Toch willen wij graag zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om dit te ervaren. Daarom hebben we ervoor gekozen deze bijzondere special voor een hele toegankelijke prijs van ‘5 strippen‘ aan te bieden.

Natuurlijk zijn onze specials ook toegankelijk voor mensen zonder strippenkaart. Zij zijn meer dan welkom en betalen voor de special €59,-. Het is fijn als dit contant betaald wordt voorafgaand aan de special.

Anders dan bij de yoga lessen is het aanmelden voor een special verplicht in verband met een beperkt aantal plekken. Op dit moment zijn alle plekken gereserveerd. Er is een reservelijst, voor het geval er een afmelding is. Aanmelden voor de reservelijst kan door een e-mail te sturen naar info@linge-zicht.nl.

Let op: kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 10 dagen voor de special.