Onze specials

Naast de yoga lessen biedt centrum Linge Zicht ook diverse specials aan. De specials zijn afwisselend en bieden een korte verdieping in allerlei onderwerpen. Benieuwd naar de geplande specials? Kijk hieronder voor het aanbod de komende maanden.

‘Vrijdagavond 6 Januari special ‘New Beginnings’

“And suddenly, you know… It’s time to start something new and trust the magic of beginnings”

New beginnings.. goede voornemens.. Zo vaak uitgesproken en even vaak lukken ze niet of maar een tijdje. Dat komt omdat het in de meeste gevallen ‘mind over matter’ is en het daarmee nooit echt in volledig bewustZIJN gebracht wordt. In deze nieuwe special nemen Tabe en Nienke je mee in de magie van het creëren van een nieuw begin, het loslaten van oude patronen en de overgave aan de weg die jou naar al dat gewenste ‘nieuws’ gaat brengen. We werken via ons lichaam naar de weg van het hart waar we de fluistering van de ziel kunnen horen.

Deze heerlijke special wordt gegeven op vrijdagavond 6 januari van 19.30 tot ongeveer 21.00. Nienke en Tabe nemen je mee op deze manifestatie reis. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

Voor leden kost deze special twee strippen. Voor niet- leden kost de special €25,-. Het is fijn als dit contant betaald wordt voorafgaand aan de special. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@linge-zicht.nl. Let op: kosteloos afmelden kan tot uiterlijk 7 dagen voor de special.