Onze specials

Naast de yoga lessen biedt centrum Linge Zicht ook diverse specials aan. De specials zijn afwisselend en bieden een korte verdieping in allerlei onderwerpen. Benieuwd naar de geplande specials? Kijk hieronder voor het aanbod de komende maanden.

‘Vrijdagavond 26 november special ‘Klank”

“When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you might learn something new”. (Dalai Lama)

De werking van klank berust op resonantie, trilling. Via je gehoor en via je gevoel resoneren je lichaamscellen mee met de klankenergieën. De trillingen werken in op je lichaam (je waterhuishouding), ziel en geest en spreken de subtielere lichamelijke en fijnstoffelijke energieën aan. Zo geven klanken je een transformatie en hebben ze een harmoniserend effect. Een klank brengt je terug bij je eigen trilling. Het geluid van klankschalen zorgt er bijvoorbeeld voor dat eventuele blokkades in je systeem mee gaan trillen zodat de energie weer vrij kan stromen. Zin om de werking van klank te ervaren? Doe dan mee!
Deze heerlijke special wordt gegeven op vrijdagavond 26 november van 19.30 tot ongeveer 21.00. Tabe start met het geven van een korte uitleg over de werking van klank en het verloop van de special. Daarna neemt hij je 1,5 uur mee in een klankbad. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

Voor leden kost deze special twee strippen. Voor niet- leden kost de special €25,-. Het is fijn als dit contant betaald wordt voorafgaand aan de special. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@linge-zicht.nl. Let op: kosteloos afmelden kan tot uiterlijk 7 dagen voor de special.

____________________________________________________________________________________________________________

‘Tibetaanse hart meditatie special’

“ meditatie is het geschenk van de geest aan zichzelf” (Lama Ole Nydahl)

Meditatie betekent eigenlijk ‘moeiteloos verblijven in dat wat is’. Deze toestand kan bereikt worden door het kalmeren en vasthouden van de geest, het verwerkelijken van mededogen, compassie en wijsheid, door het werken met de energiekanalen in ons lichaam en door het mediteren op lichtvormen zoals bijvoorbeeld die van de boeddha’s. Deze special brengt je kennis over meditatie en de technieken om dit thuis te beoefenen. In deze special start Tabe start met een introductie over de werking en methodes van meditatie. Daarna beoefenen we verschillende vormen van meditatie ter voorbereiding op de Tibetaanse hartmeditatie. Deze hartmeditatie is bij uitstek geschikt om mededogen, compassie en de kracht van het hart te ervaren. We sluiten af met een diepe ontspanning. Zin om deze rustgevende special te ervaren? Doe dan mee!