Onze specials

Naast de yoga lessen biedt centrum Linge Zicht ook diverse specials aan. De specials zijn afwisselend en bieden een korte verdieping in allerlei onderwerpen. Benieuwd naar de geplande specials? Kijk hieronder voor het aanbod de komende maanden.

‘Vrijdagavond 2 februari 2024 special ‘Meiden van de Maan’

” It’s time to start opening for the magic of the Moon”

Stap binnen in de betoverende wereld van de maan en ontdek hoe zij een speciale band heeft met de jouw cyclus, inclusief alles wat te maken heeft met jouw gevoelens en zelfs seksualiteit.  Want wist je dat de maan niet alleen van invloed is op de getijden, maar ook op hoe je je voelt? Volg de maan in haar verschillende fases en leer hoe je krachtig, zelfverzekerder en zonder pijn kunt zijn in je cyclus.

Dus, omarm de magie van de maan en laat haar fases je begeleiden terwijl je groeit, bloeit en ontdekt hoe geweldig en krachtig je bent, in alle aspecten van jezelf. 🌙💪

Inhoud en opbouw van deze special

Samen met Floor Straatman, organiseert Nienke deze special speciaal voor meiden tussen de 17 en 25 jaar. Op veilige en relaxte manier nemen Floor en Nienke je mee in deze magische avond en delen ze alles wat je altijd al wilde weten over de magie van de Maan. Niets moet en alles kan. Wil je luisteren en leren? Helemaal prima. Wil je delen vanuit je eigen ervaring en supertips ontvangen? Wees welkom!

Paar korte tips:

  • Laat alle onzekerheid en gene los! Totaal niet nodig 😉
  • Draag comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt zitten.
  • Deze avond is dus speciaal voor meiden van ongeveer 17 en 25 jaar.
  • Thee en lekkers is inbegrepen.
  • En een kleine Nice to have om naderhand mee naar huis te nemen!

Tijden, kosten en aanmelden

vrijdagavond 2 februari 2024 van 19.30 tot ongeveer 22.00

Locatie: Centrum Linge Zicht in Gendt

Kosten: €25,-

Aanmelding voor deze gave special kun je doen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Let op: kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 10 dagen voor de special.