Persoonlijke yoga coaching

Actief én ontspannend, praten én doen, loslaten én creëren. Allemaal in 1 traject. Yoga is een krachtig middel en helpt bij het loslaten van oude patronen. Naast de groepslessen biedt Linge Zicht dan ook persoonlijke yoga coaching. Tijdens deze vorm van coaching wordt er uitgebreid stil gestaan bij jou als individu en de wensen die je hebt. Door het combineren van fysieke yoga houdingen met meditatie en coaching ben je in staat om je leven op een positieve en krachtige wijze opnieuw vorm te geven. Voor wie is yoga coaching geschikt?

  • wanneer je wilt leren om te gaan met spanning en stress of hersteld van een burnout;
  • wanneer je meer of betere energie wilt krijgen;
  • wanneer je wilt werken aan zelfacceptatie, onzekerheid en eigenwaarde;
  • wanneer je trauma of levens gebeurtenissen wilt verwerken;
  • wanneer je last hebt van angst of (post natale) depressie.

Hoe ziet een traject van individuele yoga coaching eruit? Tijdens het individuele yoga coachings traject word je op verschillende manieren begeleid in het halen van jouw persoonlijke doelstelling. We geloven er namelijk in dat herstel en transformatie een combinatie zijn van lichaam, adem en geest. Of met andere woorden, praten, ontspanning én doen. En dat is precies wat we je bieden. We starten met een uitgebreid intakegesprek. Hier zoomen we in op je klachten, eerdere ervaringen en je wensen en verlangens. Op basis daarvan formuleren we met jou de doelstelling die de komende 3 maanden centraal staat.  Tijdens deze 3 maanden werk je op verschillende wijzen aan het behalen van je doelstelling:

  • Ontspan en transformeer met yoga Nidra. Yoga Nidra is een wetenschappelijk bewezen methode en een van de meest effectieve vormen voor het veranderen van negatieve patronen en loslaten van spanning. Tijdens het traject werk je dan ook iedere dag met Yoga Nidra door middel van een persoonlijk ingesproken Nidra.
  • Doé en vind je kracht met Hatha Yoga. Tijdens jouw traject ontvang je individuele yoga lessen waarin je leert hoe je zelfstanding de yoga houdingen kunt beoefenen waarvan bewezen is dat ze de genezing van de klacht en het hervinden van jouw kracht ondersteunen. Door deze individuele lessen ben je in staat om thuis dagelijks yoga te beoefenen.
  • Praat en verander je mindset met coaching. Naast de dagelijkse beoefening van Yoga en Yoga Nidra heb je elke 3 weken een coach gesprek met een van de coaches. Tijdens die gesprekken werken we aan de verandering van je mindset en evalueren we de voortgang van je traject. Op basis van de evaluaties passen we je traject aan en ontvang je nieuwe technieken en Nidra’s.
  • Verbind en groei in de groepslessen. Naast de individuele coaching, yogalessen en Nidra’s kun je twee keer per week deelnemen aan een groepsles naar keuze in de yogaschool. Hierdoor werk je nog diepgaander en in verbinding aan je doelstelling.

Samengevat start je met een intakegesprek, heb je om de 3 weken een coachgesprek, werk je dagelijks met yoga en yoga Nidra en volg je twee groepslessen naar keuze. Na drie maanden hebben we een afrondend gesprek en kijken we wat je nodig hebt om blijvend van je herstel te genieten. Wie zijn de coaches? Tijdens de individuele yoga coaching ontmoet je Tabe de Boer en Nienke van Wezel. Tabe is gecertificeerd coach, zeer beoefend en gediplomeerd yoga docent en gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die trauma of andere heftige gebeurtenissen door middel van yoga willen verwerken.  Nienke van Wezel is psycholoog en gespecialiseerd in alle aspecten van mindset training en gediplomeerd Yoga Nidra docente. Samen werken Tabe en Nienke met jou aan de doelstellingen en ontwerpen we met jou het traject wat jou écht duurzaam helpt. Ben je benieuwd of yoga coaching iets voor jou kan betekenen of heb je vragen over de kosten van dit traject? Vraag Vraag hier om een persoonlijk kennismakingsgesprek of meer informatie.

Linge Zicht

Een gevarieerd aanbod in yoga lessen

Ervaren en professionele docenten

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Géén vast abonnement

Een prachtige locatie

Bij mooi weer yoga in de boomgaard


Gemiddelde klantbeoordeling: 9,8 / 10